pencil-icon
Build your own quiz

Other

12th -

University

Image

Ulin dina Materi Pedaran

4
plays

10 questions

Show Answers
See Preview
  • 1. Multiple Choice
    30 seconds
    1 pt

    Sacara basa tradisi hartina...

    diteruskeun

    kabiasaan

    seni

    dicicingkeun

    budaya

  • 2. Multiple Choice
    30 seconds
    1 pt

    Adat kabiasaan atawa tali paranti anu turun-tumurun masih dilaksanakeun dina pakumbuhan masarakat di sebut...

    Budaya

    Tradisi

    Folklore

    Seni

    Adat

  • 3. Multiple Choice
    30 seconds
    1 pt

    Kumpulan tradisi anu diwariskeun sacara turun-tumurun di sebut

    Budaya

    Tradisi

    Folklor

    Seni

    Adat

  • Answer choices
    Tags
    Answer choices
    Tags

    Explore all questions with a free account

    Already have an account?