Biology

Biologji VIII

11
plays

10 questions

Show Answers
See Preview
 • 1. Multiple-choice
  30 seconds
  1 pt

  Sistemin për tajitje e përbëjnë:

  Mushkëritë,trakea

  Veshkat,ureterët.mëshikëza e urinës

  Zemra dhe enët e gjakut

 • 2. Multiple-choice
  30 seconds
  1 pt

  Organizmi i njeriut lirohet nga materiet e panevojshme edhe përmes:

  lëkurës,mushkërive,sistemi digjestiv

  zemrës

  sistemi nervorë

 • 3. Multiple-choice
  30 seconds
  1 pt

  Eshtrat e kokës janë

  Kafazi i krahërorit

  Eshtrat e gjymtyrëve

  Kafka dhe eshtrat e fytyrës

 • Expore all questions with a free account

  Already have an account?
library
create
reports
classes