World Languages

latihan soal usel 2020 satu

26
plays

40 questions

Show Answers
See Preview
  • 1. Multiple-choice
    30 seconds
    1 pt

    Artikel sing ngadharake kanyatan – kanyatan miturut panalare panulis diarani artikel……

    Deskriptif

    Eksplanatif

    Eksploratif

    Prediktif

    Preskriptif

  • 2. Multiple-choice
    30 seconds
    1 pt

    Prakara – prakara kang perlu digatekake nalika gawe ringkesan antarane kaya kasebut ing ngisor iki, kajaba……

    Nggunakake ukara tunggal

    Ukara dadi frasala frasa dadi tembung

    Cacahe paragraph gumatung ana akehing topic utaman ana sajroning karangan asli

    Gagasan asline dipertahanake

    Sistematika panulisane sing bener

  • 3. Multiple-choice
    30 seconds
    1 pt

    Wayang kag nyritakake perange prabu Arjuna Sasra karo Dasamuka yaiku…………

    Ramayana

    Mahabharata

    Kadhewatan

    Arjuna Sasra

    Wayang Wasana

  • Expore all questions with a free account

    Already have an account?
library
create
reports
classes