Multiplying Two Digit Numbers
11 minutes ago
e20163414_64349
Save
Edit
Host a game
Live GameLive
Homework
Solo Practice
Practice
11 QuestionsShow answers
  • Question 1
    300 seconds
    Q. 83 x 74
    answer choices
    5,142
    642
    6,142
    7,412
  • Question 2
    300 seconds
    Q. When Erik went to the soccer game, he noticed that there were 23 rows of bleacher seats. He counted one row of bleachers and saw that there were 36 seats in each row. How many seats are there in total?
    answer choices
    923
    828
    820
    882
  • Question 3
    120 seconds
    Q. Bentonville has 26 bus routes. Each bus can bring 71 students to school. How many students can the buses drive to school all together?
    answer choices
    1846
    216
    999
    2016
  • Question 4
    180 seconds
    Q. Multiply the factors 73 and 48. 
    answer choices
    3,405
    3,045
    876
    3,504
  • Question 5
    900 seconds
    Q.

    An office needs to buy 20 new printers and 100 packages of paper. Each printer costs $300. Each package of paper costs $25. What is the cost of the printers and paper combined?

    answer choices

    $8,000

    $445

    $8,500

    $325

  • Question 6
    900 seconds
    Q.

    What is this multiplication strategy called?

    answer choices

    Array

    Area Model

    Repeated Addition

  • Question 7
    900 seconds
    Q.

    What is the product of this area model?

    answer choices

    1,248

    624

    2

  • Question 8
    900 seconds
    Q.

    What equation matches this Area Model?

    answer choices

    334 x 4

    4 x 343

    165 x 4

  • Question 9
    900 seconds
    Q.

    What number goes in the green rectangle?

    answer choices

    35

    14

    45

  • Question 10
    300 seconds
    Q.

    What is the partial product way to solve

    3 x 45?

    answer choices

    (30 x 4) + (30 x 5)

    3 x 40 x 5

    3 x (4 + 5)

    (3 x 40) + (3 x 5)

  • Question 11
    900 seconds
    Q.

    Which strategy could help you solve

    7 x 800?

    answer choices

    7 x 8 = 56, so 7 x 800 = 5,600

    7 + 8 = 15, so 7 x 800 = 1,500

    7 x 8 = 64, so 7 x 800 = 6,400

    7 x 8 = 42, so 7 x 800 = 4,200

Report Quiz
Join a game